Mtb pass

Cyklade lila milen idag och det gick ju sådär bra. Kommunen har börjat gräva upp sten i spåret viket ha gjort att det nu är massa hål överallt med löst packad jord i. Man ser att de varit och grävt men inte att jorden de lagt i inte är packad ordentligt. Vid första tillfället jag stötte på ett sådant hål var i en nedförsbacke i ungefär 30-40 km/h och framhjulet sjönk givetvis ner och det var spännande i den hastigheten måste jag säga. Som tur var så körde jag inte omkull. Andra saker de gjort i spåret är att lägga på lös sand och då i många av uppförsbackarna vilket gjorde att det inte gick att cykla i dem. Däcken sjönk bara ner och jag fick inget fäste. Det är bra att de fixar till spåret och det blir säkert bra när det är klart men de kan faktiskt informera om det så man kan välja ett annat spår.

Statistik på rundan.

2 reaktioner på ”Mtb pass”

Kommentarer inaktiverade.