Jobbig onsdagskväll

Jag var ganska trött och en aning uttråkad igår kväll och det gjorde att jag blev så jävla sugen på att äta något gott. Det var några timmar kvar innan jag skulle äta mitt kvällsmål så det blev ganska jobbigt ett tag. När det var som värst med suget så satt jag och kollade på ett avsnitt av star trek, men så fort jag stängde av det och började titta på nyheterna istället så minskade suget och jag lyckades hålla mig tills jag skulle äta mitt kvällsmål. Det är faktiskt oftast när jag ser film eller serier som jag får mest problem med sötsug. Det beror säkert på att jag är van vid att äta en massa vid de tillfällena. En vana är ju svår att bryta men inte omöjlig. Jag lyckades som sagt hålla mig tills jag skulle äta mitt kvällsmål och när det var gjort så var sötsuget som bortblåst så det slutade bra som tur var.

7 reaktioner på ”Jobbig onsdagskväll”

 1. Jag avskyr film och tv-serier av just den anledningen. Fast i mitt fall är det att mitt behov av dricka intensifieras rejält. Jag har under alla år alltid haft något form av dricka när jag sett film osv. Antingen cola eller nån energidryck. Godis är inte lika viktigt.

 2. Hej min ”vän” 🙂
  Skriver lite tankar utifrån dina, i morgon kväll 🙂
  Behöver sova nu 🙂

 3. Hej Christian !

  Jafg förstår det kan vara jobbigt men kämpa på . Se inte allt som förstört ifall du får ngr dagar där det bär iväg ( känner så väl igen det själv )
  Det är jobbigt att få det där suget, ibland kan det bero på tristess o ibland är det bara ett stort SUG !!
  Vill tipsa dig om ngt du säkert hört tidigare
  testa och gör lite grönsaksstavar, mörötter,gurka ,blomkålsbuketter m.m. och dippa i en dipp du gjort
  Bra mättnadskänsla och bara det att få ” tugga på något ” OCH inte just ngr kalorier alls !! kan vara bra att ta till på kvällar samt att du även får i dig vitaminer 🙂
  Utifrån dina bilder tycker jag du gjort ett BRA jobb, din kropp har förändrats under tiden 🙂 Bra gjort !!

  Själv tycker jag det är svårt att klara detta på egen hand så jag skall ta hjälp av Viktväktarna som månadsmedlem, det innebär besök på möten samt e-tjänst.
  Har så svårt att klara motivationen alldeles själv …är beredd att ta den månadskostnaden 🙂
  Ha en fortsatt trevlig helg !
  // Tomas

  1. Hej!
   Grönsaker har tyvärr ingen effekt på mina sug. Jag behöver oftast äta något rejält för att de ska försvinna eller göra något så jag glömmer av suget.

   Ja visst kan det vara svårt att göra det själv och då kan viktväktarna fungera om man tar sig sig till deras möten. Jag tycker det är lite dyrt bara men det fungerar för det vet jag personligen. Jag gick ner till runt 90kg när jag var medlem hos dem 2002. Det som jag inte gillade var att det i stort sett bara var medelålders kvinnor samt nyblivna mammor på mötena och det gjorde att jag inte kände att jag hade så mycket gemensamt med dem mer är övervikten. Tyckte inte jag fick ut så mycket av att prata diet med dem. Men det kanske är bättre i din stad så gör ett försök 🙂

   Du får också ha en fortsatt trevlig helg.

Kommentarer inaktiverade.