Friskvårdens dag

Det var friskvårdens dag uppe på billingen idag så jag, mamma, Annelie och Thomas åkte dit och tittade lite. Det var massa föreningar där som informerade om vad de sysslade med men det var tyvärr inte så många som intresserade mig. Jag hade tyckt det varit roligare om det hade varit lite mer info om olika fritidsaktiviteter och idrotter istället för massa föreningar med inriktning på sjukdomar och liknande. Vi fick i varje fall en härlig tipspromenad i det vackra vädret och så fick jag köpt lite lokalproducerad honung. Köpte även en lott i ett konstlotteri så jag får se om det blir någon ny tavla till väggen här hemma. Håller tummarna 🙂

2 reaktioner på ”Friskvårdens dag”

 1. Hmm.låter som du hade riktigt bra Chrille 🙂
  Idag en ny dag..nya möjligheter 🙂
  Testade på och gå-springa igår…härligt hög luft i skogen
  Fast det är alltid enklare att komma ut o träna tillsammans med någon
  Underlättar om man ligger på samma nivå
  Chrille … Jag inbjuder dig till en ( mental) löprunda …. Hakar du på ? 🙂
  Ha en bra dag !!

  1. Jag var faktiskt ute på en promenad/joggingtur i fredags. Jag tog det riktigt lugnt för att testa om hälsenan höll och det gjorde den men det kommer bli lite löpning framöver också för att inte skada mig igen. Jag tänkte jag skulle köra lite korta pass lite då och då för att stärka hälsenan innan jag kör på ordentligt. Men mentalt kan jag ju alltid springa för då är ju skaderisken ganska liten 🙂

Kommentarer inaktiverade.