Viktresultat v.34

Jag tyckte veckan gick ganska bra. Det var några missar i dieten så jag räknade kalorier fem dagar av sju, vilket jag tycker är en acceptabel vecka. Träningen flöt på bra med tre gympass och en promenad på strax över milen.

Den nya kalorinivån gör det helt klart lättare att hålla mig till dieten men med det viktresultatet jag fick denna veckan så kanske det ligger lite högt. Jag får testa några veckor till och går jag bara ner 0,2kg per vecka så blir det att sänka nivån lite. Men jag hoppas att veckans resultat beror på att jag gick ner ganska mycket förra vecka. Det brukar ju bli ett sämre resultat veckan efter en större viktminskning.

Jag kommer köra på så gott jag kan under vecka 35 men matfestivalen är i helgen och då brukar det bli fest och en del mat så jag får se var det kommer sluta någonstans. Det får absolut inte sluta med en viktuppgång i varje fall.

2 reaktioner på ”Viktresultat v.34”

  1. Jag föll dit på lösgodis ikväll 🙁
    MEN nya tag i morgon 🙂

    Bra jobbat, mannen … Keep up ! 🙂

    1. Det är rätt inställning :-). Det är ingen idé att hänga upp sig för mycket på ett litet snedsteg. Det är sådant som händer och så länge man snabbt tar sig tillbaka på banan igen så gör det inte så mycket. Kämpa på bara så kommer allt gå bra till slut.

      Ps. Kunde inte hitta dig på VK. Ds.

Kommentarer inaktiverade.