Viktresultat v.33

Då var jag på banan igen :-). Vecka 33 gick bra både med träning och diet. Det kändes som om det var enklare att hålla sig till dieten nu med min nya högre kalorigräns. Jag hade inga problem med hunger på kvällarna. Några gånger hade jag sug efter att äta mer men inte alls så kraftigt sug som jag haft innan. Nu har det bara gått en vecka med den nya kalorinivån så det är för tidigt att veta om det kommer fortsätta lika bra men jag känner mig hoppfull att det nu ska gå bättre med maten.

Jag håller just nu på att läsa en bok om hetsätning och äntligen börjar jag förstå vad för problem jag har. Mitt beteende liknar mycket det beteendet som beskrivs i boken så det ser ut som om jag inte bara överäter utan att jag har en ätstörning som kallas för hetsätningsstörning, men mer om det när jag läst lite mer om problemet.

3 reaktioner på ”Viktresultat v.33”

  1. Det är ju alltid en avslappnad händelse när man känner att man fått svar på något större problem. Jag har ju fått det med min nacke och jag har lärt mig att man inte skall förlita sig för mycket på för få källor. Jag har ju blivit lurad lite av vårdens onödiga försiktighet. Skönt att du är tillbaka i ett läge där saker fungerar. Sånt behöver man, så ofta som möjligt.

Kommentarer inaktiverade.