Viktresultat v.31

Jag slappnade av lite väl mycket under veckan som gått. Maten har jag slarvat med under de senaste 5 veckorna men i och med att jag tränat hårt så har det inte påverkat vikten så mycket. Men under vecka 31 så slarvade jag även med träningen och det skulle jag inte gjort för både vikten och måtten sköt i höjden. Jag känner även av det mentalt för jag är både tröttare och trögare. Det som har varit bra med detta dåliga resultat är att jag har fått ett bevis på hur mycket träningen spelar in i viktminskningen och det gör att jag kommer tänka till ordentligt innan jag hoppar över ett pass i framtiden.

Som jag sa förra veckan så kör jag igång seriöst igen med både diet och träning denna veckan. Det är slut på både frossandet och slöandet. Nu ska jag köra riktigt seriöst fram till jul och fokusera på fettförbränning. Som det varit innan så har muskelbyggandet ofrivilligt blivit prio ett och fettförbränningen blivit prio två. Det går liksom av automatik när jag kommer till gymmet men nu måste det bli ändring på det så fettet försvinner någon gång.