Viktnedgång i bilder

Jag tyckte det var dags att lägga upp lite nya bilder på vad som hänt med kroppen under dieten. Tyvärr så tycker jag inte bilderna ger en rättvis bild på vad som verkligen förändrats men det kanske bara är jag som är blind. Visst ser jag förändringar i bilderna, speciellt i ansiktet och kärlekshandtagen. Jag tror de flesta kilon har tagits från ryggen men på det har jag tyvärr inga bilder att jämföra med. Det som stör mig mest är att magen har sackat efter, omfånget har minskat med 9 centimeter men hur mycket den sticker ut har inte förändrats så mycket tycker jag men förhoppningsvis så är det den som kommer minska mest nu framöver. Det finns ju inga mängder kvar att ta från armar och ben.

Det är en bit kvar som ni ser men jag måste säga att jag är nöjd med det jag hittills har åstadkommit.

4 reaktioner på ”Viktnedgång i bilder”

  1. Hittade hit från VK – smart att ha bloggadressen som alias!

    Jag tycker det är stor skillnad på bilderna, du ser mer ut som en ”man” på den sista jämfört med den första (mer ”mullig tonåring” eller hur jag ska kalla det). Keep going! även om jag förstod att det går segt just nu.

Kommentarer inaktiverade.