Mycket folk på gymmet

Det märks att semestern är över nu och att folk är nojiga över de extra kilon de lagt på sig under semestern. Det var ovanligt många som tränade idag. Undra hur många veckor det kommer hålla i sig?

6 reaktioner på ”Mycket folk på gymmet”

  1. Människor är tragiska. Vill man skratta så skall man kolla gymmen efter jul/nyår samt efter sommaren. Korta träningsperioder som görs av fel skäl och på helt fel sätt. Det dom gör ger inget.

    1. Jag har också gjort samma sak många gånger. Bestämt mig för att börja träna och det har fungerat i ett par veckor sedan är jag inne i gamla spår igen. Att börja träna är oftast ganska lätt, det är att få en rutin och att hålla igång den rutinen en längre tid som är svårt. Så länge man försöker så har man ju en chans att lyckas i alla fall.

  2. Jo, men det är endå inte riktigt samma. Dom människor jag tänker på har inga som helst planer på att träna regelbundet utan tror att det räcker att träna nån eller ett par månader efter jul/nyår och semester. Dom är inte intresserade av att bryta gamla vanor. Dom vill bara ha en snabbfix på den ytliga känsla dom har.

    Det du pratar om är ganska naturligt och händer dom flesta människor i början. Att man inte riktigt får till det. Att motivationen inte riktigt finns där. Eller vad nu anledningen är att man tappar fokus. Dom grejerna har man ju full förståelse för. Att bryta gamla vanor är något som är riktigt svårt.

    1. När det kommer till kostvanor så har jag ofta sett det beteendet men när det kommer till träning så vet jag inte om jag stött på det. Det finns garanterat folk som har det tänket om träning också men jag personligen tror nog att de flesta som börjar träna vill komma till den punkten där det är regelbundet. Men vad vet jag?

Kommentarer inaktiverade.