Ett litet snedsteg

Jag blev sjukt hungrig igår kväll och lyckades tyvärr inte hålla mig ifrån kylskåpet så jag åt mer än vad jag borde gjort. Jag räknade med att det skulle bli svårt att äta rätt denna veckan i och med att jag ätit så mycket veckorna innan. Nu är det en ny dag så det är bara att ta nya tag och planera mina måltider lite bättre så ska jag nog kunna hålla mig till de tilldelade kalorierna.

7 reaktioner på ”Ett litet snedsteg”

 1. Jag vet inte om du redan väger maten… Om inte annat är det ett tips som kan vara till hjälp för att bestämma mängd 🙂
  Du kan isåfall hitta små behändiga vågar på ex Clas Ohlson för en rätt billig penning
  Önskar dig en riktigt trevlig helg 🙂 🙂

  1. Jo jag är väldigt noga med att väga och mäta allt jag äter. Att uppskatta vilken mängd man äter håller inte i längden tror jag.

   Ha en bra helg du med.

 2. Du tänker som mig du :))
  Att bedöma strl med ögonen gör nog gärna att vi töjer på gränserna/ portionen 🙂 🙂

 3. Just för tillfället är jag medlem i I Trim därav körde jag ersättning i början ,som normalt passar de flesta 🙂
  Efter jag fått skjuts på viktnedgången ( nu 7 kg) ska jag följa viktklubb.se
  Är medlem där också
  Alla andra ” viktbolag ” säger ” ät so, ät så…. ”
  Är lite trött på det;(
  Viktklubb är ” vardagsnära ” 2 mål o 2 mellanmål, så enkelt är det …
  Men jag tror man också behöver tillåta sig leva, så man inte får dåligt samvete om man råkar gå över dagens kalori antal..
  Precis som du säger, att man ska se det långsiktigt….och under tiden öka sin
  Medvetenhet vad man stoppar i sig…o därifrån göra ett val…..hmmmm… Det där lät klokt, men det vet vi ju om redan ! 🙂 🙂
  Ha en fortsatt bra dag !! 🙂

  1. Jo det är ju en livsstilsförändring man vill åt och därför tror jag att kaloriräkning är den bästa metoden. Snabbkurer som många kör fungerar för att gå ner i vikt men de hjälper inte i det långa loppet.

Kommentarer inaktiverade.