Då var jag igång igen med dieten

Som jag sa så skulle jag starta dieten och träningen igen denna veckan och det har jag gjort. Jag har varit på gymmet två gånger och det är idag andra dagen jag räknar kalorier. Jag känner mig riktigt motiverad och jag ska försöka följa planen på viktklubb som säger att jag ska gå ner ett kilo per vecka. Tittar jag på den tiden som gått så har jag gått ner runt 0,2-0,3 kilo per vecka så det är ett stort steg till ett kilo per vecka men följer jag dieten ordentligt så ska det inte vara några problem.

2 reaktioner på ”Då var jag igång igen med dieten”

 1. Du fixar det Chrille :))
  Vill tipsa om en bok som jag såg på Bokus o AdLibris
  Den heter ” det sunda förnuftet. ” handlar om mat, träning
  Har beställt den,ej utkommen ännu men verkar vettig 🙂
  Själv åt jag 600 kcal / dag i 3 veckor ( shakes) åkte på hjärtflimmer med sjukhusvård ingen bra metod för just mig 🙁
  Har börjat fuska lite mer… Men …. NYA tag :))
  Ha en bra kväll

  1. Att gå på pulverdieter är inget bra sätt att gå ner i vikt på tycker jag. Det är bara massa onödigt lidande, samt så lär man sig inget under resans gång så när man slutar dieten så går man upp allt man blivit av med. Det är bättre att lära sig att äta på ett sätt som man kan hålla livet ut.

   Tack för boktipset.

Kommentarer inaktiverade.