Benpass på gymmet

Jag kände mig inte på topp när jag kom till gymmet idag. Jag kände mig orkeslös och allmänt seg. Jag körde på som jag brukar i ungefär samma intensitet men jag fick en otrevlig bieffekt av benpasset. Det kändes som om frukosten ville komma upp igen och så kände jag mig lite yr. Visst jag körde ett ganska tungt benpass men det gör jag ju alltid och idag var första gången som jag blev illamående av det passet. Jag avslutade passet med 30 minuter på crosstrainern och det var sjukt jobbigt i början. Jag orkade knappt hålla uppe farten. Det tog nog 15 minuter innan kroppen hade återhämtat sig lite efter benpasset så jag kunde öka farten. Min dagsform var som sagt riktigt dålig idag och det märktes verkligen på träningen. Vad det kan bero på vet jag inte men man kan ju inte alltid vara på topp.