Viktresultat v.29

Det blev en kass matvecka denna veckan och så blir det lätt i semestertider. På helgen blev det lite alkohol också så det är inte så konstigt att jag gick upp lite i vikt. Måtten hade inte ökat något så det känns bra. Jag tror det kommer bli svårt att gå ner i vikt de närmsta veckorna men jag ska försöka. Det är ju semestertider och jag kommer umgås med familjen ganska mycket och då kommer det bli en del dagsutflykter. Det är svårt att hålla sig till dieten när man inte är hemma hela tiden, men jag ska försöka göra bra val på maten och så ska jag givetvis fortsätta att träna så det ska nog gå bra till slut. Så länge jag inte går upp en massa kilon så är jag nöjd.

2 reaktioner på ”Viktresultat v.29”

  1. Visst…gör medvetna val, men unna dig också ,annars blir det inte bra 🙁
    Lägg fokus på att hålla igång träningen så ska du se att det inte behöver bli nån katastrof !
    Njut !! :))

    1. Ja visst ska man unna sig men det tenderar att bli lite för ofta när man semestrar men tränar jag hårt så ska det inte göra så mycket hoppas jag.

Kommentarer inaktiverade.