Viktresultat v.26. Bye bye hundrakilosklubben :-)

Det känns så jävla gött nu för jag lyckades med det jag ville åstadkomma denna veckan. Jag lämnade hundrakilosklubben och väger nu 99,9kg, alltså en viktnedgång på 1,7kg denna veckan. Det är ingen stor marginal till 100kg men om jag kör lika hårt denna veckan så ska jag nog kunna skaffa mig en större marginal till nästa vägning. Detta var delmål nummer två som jag just klarade av och delmål nummer tre har jag satt på 95kg. Tänk om jag kunde gå ner lika mycket varje vecka, då skulle jag snart vara i mål men det är väl knappast möjligt skulle jag tro.

Det jag har gjort denna veckan för att gå ner så mycket i vikt är att jag ätit bra sex dagar av sju. I fredags kväll var den enda gången jag ballade ur och åt för mycket. Varför det hände var nog för att jag var så hungrig under hela fredagen tror jag. Sedan har jag även tränat sex pass under veckan, fyra gympass, ett mountainbikepass och en promenad på 50 minuter. Som ni ser så har allt fungerat riktigt bra denna veckan men det finns fortfarande utrymme för förbättringar. Nu gäller det bara att hålla uppe detta framöver också så kanske jag kan gå ner i vikt lite snabbare än jag gjort hittills. Det vore skönt för som det gått fram till nu så har det gått lite väl långsamt.

6 reaktioner på ”Viktresultat v.26. Bye bye hundrakilosklubben :-)”

 1. Hej Christian,,,,och grattis !!
  Bra jobbat :))
  Följer din blogg med nyfikenhet och intresse varje dag 🙂
  Jag är själv medlem på viktklubb men för närvarande kör jag en intensiv period på I Trim med måltidsersättning, sedan över på vanlig mat igen 🙂
  Take Care,grabben !! :))
  Thomas i E-tuna

  1. Hej Thomas och tack så mycket 🙂
   Roligt att du hittat till min blogg och att du följer den.

   Lycka till med din diet och tänk på att det tar tid att gå ner i vikt så ge inte upp.

   Ha det bra!
   /Christian

 2. Stort Grattis till dig! Härligt jobbat. Är övertygad om att du kommer klara din mål, klart det blir motgångar – det blir det för alla. Men håll fokus.
  Lycka till! Jag kommer följa dig!

Kommentarer inaktiverade.