Gymprogrammet är klart

Jag har nu gjort klart mitt nya träningsprogram och det blev ett tre dagars program. Det består av ungefär samma övningar som tidigare men med några undantag. Jag valde att göra så för jag för tillfället saknar en bra bok med övningar men när jag får tag på en så kommer jag börja byta ut lite övningar. Vissa övningar känner jag inte till namnet på och då har jag själv hittat på ett namn så jag hoppas ni förstår vilka övningar jag menar.

Programmet ser ut som följer:

Dag 1:

 • Armar
  1. Dips
  2. French press med z-stång
  3. Pushdown med rep i kabelmaskin
  4. Stående hantelcurl med supination (vridning)
  5. Sittande hammercurl med hantel
  6. Bicepscurl i kabelmaskin med stång
 • Mage
  1. Sneda crunches
  2. Crunches
  3. Crunches i maskin
  4. Mage i vridmaskin

 

Dag 2:

 • Axlar
  1. Hantellyft åt sidan
  2. Sittande hantelpress
  3. Axelpress i maskin, främre grepp.
 • Rygg
  1. Chins
  2. Latsdrag
  3. Enarms rodd i maskin
  4. Omvänd fly
  5. Rygglyft i ställning

 

Dag 3:

 • Bröst
  1. Hantelpress plan bänk
  2. Hantelpress lutande bänk
  3. Bänkpress i maskin
 • Ben
  1. Benspark
  2. Liggande lårcurl
  3. Sittande benpress i maskin
  4. Stående vadpress
  5. Sittande vadpress
 • Inre bålmuskelaturen
 1. Plankan
 2. Sidoplankan