Det blev en idag också

Syrran ville gå ut på en en-mila idag också så vi åkte upp till billingen och gick den gröna milen igen. Det kändes att jag hade tränat mycket igår för benen var lite möra. Även resten av kroppen känns seg så nu blir det att ta det riktigt lugnt resten av dagen. Tror jag ska ta och sätta mig och läsa en bok och smutta på en espresso.

2 reaktioner på ”Det blev en idag också”

 1. Bra jobbat, du är duktig du 🙂
  Väl unt att unna dig lite 🙂
  Jag ska själv börja promenera mer, härligt att vara ute här års 🙂
  Ska försöka få det till en daglig vana ihop med min gymträning 3dgr/v som det ser ut just nu :)) tror snabba promenader passar mig bättre än att försöka löpträning :(. :))
  Ja du Chrille… Nu ska kilona rasa av oss :))
  Sköt om dig 🙂

  1. Det låter som ett bra upplägg.
   Löpträning ska man nog vänta med om man har massa extra kilon på sig annars är det nog lätt att få skador. Så blev det för mig i varje fall.
   Ha det gott!

Kommentarer inaktiverade.