Viktresultat v.22

Veckan har gått bättre än förväntat men jag måste sluta med att väga mig så ofta som jag gör. Det slutar oftast med besvikelse och så blev det denna gången också. I torsdags och fredags så vägde jag under 100kg men idag på min riktiga vägningsdag så hamnade jag på exakt 100kg och det gör att jag känner mig lite besviken. Resultatet är ju grymt bra om man tittar på vad som hänt med mått och vikt denna veckan men ändå känns det inte riktigt bra för jag var ju faktiskt under 100kg i fredags. Just att komma under 100kg är ett av de viktigaste stegen i min viktminskning och det är väl därför jag känner som jag gör. Men jag får tänka på att jag ändå gick ner 1,7kg denna veckan och vid nästa vägning kommer jag garanterat vara under 100kg och när jag tänker på det blir jag faktiskt lite nöjd.

4 reaktioner på ”Viktresultat v.22”

  1. 1.7kg är ju grymt!!! Tänk på det du åstadkommit hittills! Ibland är det lätt att fokusera för mycket på målet och sedan glömma den man faktiskt lyckas med på vägen…

    1. Jo jag vet att det är ett bra resultat men hade vågen visat 99,9kg så hade det känts bättre. Att ta mig ur 100kilosklubben hade varit grymt skönt.

Kommentarer inaktiverade.