Det rullar på bra nu

Jag tog mig i kragen efter att jag än en gång gick upp i vikt och jag har följt dieten till punk och pricka under denna veckan. Veckan är inte över än och helgen brukar vara den svåraste prövningen på veckan men målet är att hålla mig inom kaloriramen även i helgen. Lyckas jag med det kommer viktresultatet på måndag bli riktigt bra tror jag. Träningen flyter också på bra. Jag har varit på gymmet 3 gånger än så länge och imorgon blir det sista gympasset för denna veckan. Jag ska försöka få in några promenader också för att öka förbränningen ännu mer. Min förhoppning är att jag ska komma under den magiska gränsen på 100kg vilket betyder en viktminskning på minst 1,7kg denna veckan. Jag kunde inte hålla mig borta från vågen idag så jag vet att det inte är så jättelångt kvar från att jag ska klara det målet så det borde gå tycker jag.