Viktresultat v.21

Jag la på ett kol för att lyckas med att gå ner till under 100kg innan maj är slut men det gick inte vägen. Jag gick inte ner ett gram denna veckan. Måtten däremot minskade lite men det är allt. Jag får hoppas att det händer mer under vecka 22.

Jag har börjat med fyra gympass per vecka igen för utomhusträning har inte fungerat så bra p.g.a alla pollen. Vissa dagar när jag tränat ute har jag fått ont i halsen av alla pollen så jag håller mig inomhus tills pollensäsongen är över.

Under veckan som gått så har jag funderat mycket på vad jag åstadkommit under min diet och tittar jag på hur mycket fett jag blivit av med på kroppen så känner jag mig inte så jättenöjd. Men p.g.a att jag har gått ner så långsamt så har jag lyckats bygga en del muskler och det hade jag nog inte lyckats med om jag minskat i vikt snabbare. Så räknar jag in alla faktorer så är jag faktiskt ganska nöjd med det jag åstadkommit hittills. Jag har en lång väg kvar men jag vet att jag kommer klara det denna gången, men det kommer ta tid.

En reaktion på ”Viktresultat v.21”

Kommentarer inaktiverade.