Viktresultat v.19

Det var nog bra att gå upp lite i vikt förra vägningen för jag vaknade upp och motivationen ökade, så jag körde på ganska hårt under vecka 19 och lyckades gå ner det jag gått upp samt lite till så jag kom förbi platån jag legat på en tid.

Jag har följt dieten sex dagar av sju och jag har tränat fem dagar så jag kan inte vara annat än nöjd med min prestation. Och att det syns så mycket på både vågen och måttbandet är ju bara en trevlig bonus. Nu ska jag bara hålla uppe detta så jag kan komma under 100kg innan månaden är slut. Det hade varit underbart om jag kunde åstadkomma det. Att gå ner två och ett halvt kilo på två och en halv vecka ska ju inte vara omöjligt. Det gäller bara att jag håller mig till planen och inte har för många frossardagar.

2 reaktioner på ”Viktresultat v.19”

Kommentarer inaktiverade.