Viktresultat v.18

Då hände det som inte fick hända, jag gick upp i vikt. Men det är väl inte så konstigt om man tittar på hur mycket jag ätit under veckan och kollar man på de senaste veckorna så borde jag ökat i vikt långt innan detta. Jag har inte kunnat träna som jag velat under vecka 18 på grund av min mage men utomhusträning har fungerat så jag bytte ut gymträningen mot en-mila promenader. På gymmet var jag bara en gång.

Vecka 19 måste och kommer bli annorlunda. Jag fick motivationen tillbaka så matintaget blir det inga problem med. Träningen däremot kan det gå sämre med men jag ska köra så hårt jag kan. Det enda problemet är att magen fortfarande är uppsvälld men jag ska försöka träna på gymmet ändå. Går inte det får jag väl köra desto hårdare utomhus. Någon typ av träning kommer det i varje fall bli.