Testat utomhusgymmet på billingen

Då har jag varit och testat utomhusgymmet på billingen och jag kan inte säga att jag är imponerad. Vissa stationer fungerade bra medan andra stationer var undermåliga eller rent av värdelösa. En sådan station är den för dips. Den kändes inte alls bra men jag kanske var för lång för den stationen, det kändes så i varje fall. Det var några stationer som fungerade ganska bra så jag kommer använda gymmet när jag känner att jag behöver det och när jag inte har lust att ta mig till Actic. Allt som allt så är det ett fungerande gym även om det har sina begränsningar, speciellt om man tänker på att de flesta övningar inte kan utföras perfekt på grund av bristande inställningsmöjligheter. Ett annat problem är att man inte kan ändra motståndet och det beror på att man själv är vikten. Så ju mer jag går ner i vikt desto mindre motstånd kommer jag att få.