Problemet med hälsenan

Jag har tidigare skrivit att jag inte kan löpträna p.g.a att jag får ont i hälsenan. Problemen brukar sitta i en vecka efter att jag sprungit och sedan har det blivit bra, trodde jag. Men så är inte fallet för jag upptäckte igår att om jag trycker och masserar på hälsenan så ömmar den. Detta betyder att jag aldrig blivit av med problemet utan att det alltid finns där och att jag känner inte av det förrän jag löptränat. Detta betyder att problemet inte kommer försvinna när jag gått ner i vikt som jag tidigare trott utan jag måste hitta ett sätt att träna bort det. Jag får forska lite mer i ämnet och så får jag se hur jag lägger upp allt.

6 reaktioner på ”Problemet med hälsenan”

  1. Och förresten, om du känner dig osäker på hur du skall lösa problemet med hälsenan så behöver man ingen remiss längre för att komma i kontakt med en sjukgymnast utan man kan kontakta dom direkt. Karnell i Skövde skall vara bra.

    1. Jag har funderat på sjukgymnast men jag löste problemet med tennisarmbågen själv så jag kan säkert lösa problemet med hälsenan också.

  2. Får se när jag kan få boken till dig.

    Även om man inte behöver sjukgymnast så är det ändå rätt skönt att veta att man inte behöver gå via läkare längre. 🙂

Kommentarer inaktiverade.