Konstigt hur humöret svänger

När det kommer till dieten så har jag märkt att humöret kan svänga rejält från en stund till en annan. Ena stunden kan jag vara jättepositiv och allt känns riktigt bra och det känns som om inget kan stå i vägen för att jag ska nå mitt mål. Och andra stunden så är jag jättenegativ och allt känns bara skit och jag funderar på att skita i allt och fortsätta i samma spår som jag alltid gjort. Förr så kom de negativa perioderna ofta och varade länge och det gjorde att jag aldrig kom någonstans med min diet. Nu har det blivit bättre, men de negativa perioderna kommer fortfarande ofta men i och med att jag kan hantera detta bättre nu så blir de inte så långa. Oftast bara en timme eller max ett dygn. Jag tycker bara det är konstigt hur humöret kan svänga så mycket från en minut till en annan. Tänk om man alltid kunde känna sig på topp och ha massa motivation, så enkelt allt skulle vara då.