Godisuppehållet

Det känns som om jag skulle väntat med godisuppehållet tills hjärnan var inställd på det. Så var det inte nu när jag började för jag hade ett ganska kraftigt sug efter godis den första dagen och det suget har följt mig sedan dess. Jag har inte ätit något godis men jag har ätit massa annat och det har påverkat min diet negativt. Jag har faktiskt ätit sämre under godisuppehållet än vad jag gjorde innan.

Hur jag ska gå vidare nu vet jag inte. Ena dagen känner jag att det vore bäst att avsluta godisuppehållet men just nu efter att ha haft en riktig frossardag så känner jag det motsatta, att jag ska hålla mig borta från godis och köra strikt med dieten. Jag tror jag ska testa en vecka till med godisuppehåll och se hur det går så jag nollar räkneverket här på bloggen och tar nya tag.

Nu gäller det bara att inte köpa hem varor som gör att jag kan komma in på fel spår igen för så blev det förra veckan. Jag köpte andra varor än de jag brukar köpa för att få lite variation på mitt kvällsmål samt ha något hemma till mellanmål om jag skulle behöva äta det. Tanken var väl bra men det slutade med att jag åt upp allt när hungern eller rättare sagt suget satte in som värst, så därför måste jag planera mina inköp bättre och inte köpa hem varor som jag inte kommer behöva inom de närmsta dagarna.

4 reaktioner på ”Godisuppehållet”

  1. Det är tufft att ha uppehåll, men blir sötsuget för mycket köp en bulle eller nått istället då. Det är ju inte alls lika mycket kalorier och man håller sig inom sin kaloriram. Hoppas det kommer gå bra för dig!

    1. Problemet är att jag sällan blir nöjd med något litet utan äter jag till exempel en bit choklad eller en bulle så triggar det igång ett ännu större sug och jag vill bara ha mer.

  2. Ahaa okej, en bulle och en brownie då 😉
    Nae jag skoja bara, det är väl olika hur man hanterar det. Klarar man inte det så skall man ju hålla sig borta helt då kanske.

    1. Ja tyvärr så är det nog så. Lite tråkigt bara att ta bort sötsaker helt.

Kommentarer inaktiverade.