Godisuppehållet

Jag skulle under denna veckan testa och se hur jag skulle göra med godisuppehållet och jag har bestämt att köra vidare som det var tänkt. Alltså godisfri fram till midsommar.

Det är bara en sak som jag tycker är svårt med uppehållet och det är vad som räknas som godis. Tittar jag på vad jag åt igår så blir jag lite osäker. Jag åt frysta hallon som jag tinade i mikron och sockrade för att de var för sura utan socker, sedan så stekte jag även pannkakor. Det är vid sådana här tillfällen som jag funderar på om jag ska räkna mig själv som godisfri. Jag känner att det finns många varor som hamnar i en gråzon, men när jag började detta godisuppehållet så var planen att jag skulle hålla mig ifrån sådant som kan köpas från godishyllan i affären samt snacks så går jag efter det så har jag varit godisfri.

Det är svårt att veta hur jag ska sätta upp reglerna för godisuppehållet men det är bara jag som kan bestämma vad som ska gälla för mitt uppehåll, så jag får väl fundera på hur jag ska göra när jag väl stöter på varor i gråzonen. Jag får helt enkelt ta besluten efter hand som tiden går.

2 reaktioner på ”Godisuppehållet”

    1. Ja det känns som om det är lättast och mest logiska att dra den gränsen.

Kommentarer inaktiverade.