Gjort en ominstallation av datorn

Min stationära dator har strulat lite den senaste tiden så gårdagen gick åt till att göra en ominstallation av datorn. Tanken var att jag skulle göra en total radering av hårddisken och sedan installera allt igen, men Windows 7 skivan fungerade inte som jag är van vid så det blev inte som jag tänkt det. Jag valde det anpassade läget men missade att man behövde formatera hårddisken manuellt så vid första ominstallationen sparades massa oönskade filer och det märkte jag ju givetvis inte förrän jag installerat en del drivrutiner och program. Jag hade väl hållit på i drygt tre timmar när jag upptäckte det och då var det bara att börja om igen. Jag fick googla för att få fram hur jag skulle få en ”ren” installation av Windows 7 och när jag väl visste det var det bara att sätta igång igen. Jag höll på från klockan 18 till klockan 01.30 innan jag var klar. Men nu är allt klart och jag hoppas att ominstallationen har löst de problemen jag haft.