Viktresultat v.17

Det har varit en riktigt tung vecka med massa oförklarlig hunger. Jag har ätit alldeles för mycket men ändå så har jag velat ha mer. Godis har jag lyckats hålla mig borta ifrån men jag har haft bröd och andra saker hemma som jag tryckt i mig istället. Det är riktigt jobbigt när man kommer in i en sådan period och hjärnan aldrig blir nöjd. Det är då jag brukar balla ur och skita i allt. Denna gången lyckades jag hålla mig borta från de mest kaloririka varorna men jag åt ändå för mycket och jag räknade bara kalorier tre dagar av sju. Jag känner att jag fortfarande är inne i denna dåliga period så jag måste försöka hitta en väg ut innan jag går upp massa i vikt igen.

Det konstiga är att vikten är oförändrad efter denna kassa vecka men måtten däremot har minskat. Jag var helt övertygad om att jag skulle gått upp minst ett kilo men så blev det som tur inte. Jag tränar ju fortfarande väldigt hårt och det är väl det som gör att jag inte går upp något även om jag äter för mycket.

Vecka artons projekt får bli att komma fram till hur jag ska bli bättre på att hålla mig till de kalorier som viktklubb säger att jag ska äta. Jag kan inte fortsätta med att äta för mycket hela tiden för då kommer jag aldrig nå mitt mål. Det jobbigaste med allt detta är att vikten sjunker så sakta att jag börjar tappa tålamodet. Att komma under 100kg känns så jävla långt borta just nu och att komma ner till tvåsiffrigt skulle betyda massor för psyket men i och med att det går så långsamt att nå dit så känns allt förbannat jobbigt just nu. Sedan gör ju stressen över det ekonomiska inte saken bättre men det är en annan historia.

4 reaktioner på ”Viktresultat v.17”

  1. Ibland så önskar man att det fanns en universallösning som alltid fungerade och som inte krävde mycket energi för att genomföra. En lösning som var garanterat snubbelfri. Men tyvärr så är problemen med laster det värsta som finns i tillvaron. Det räcker ju med att titta runt i samhället för att inse vilket jekla gissel det är med laster.

    Men, det är bara att köra på och hoppas på att man finner lösningen på ens egna problem. Dom måste ju finnas där någonstans, man har förhoppningsvis bara missat dom.

    Det finns dagar dock där jag hellre bestiger K2 än hanterar dom laster man har 😉

    1. Ja men samtidigt så är det nog bra att snubbla lite ibland och ha lite motgångar för man blir ju starkare av det men det är inte roligt när det händer.

  2. Om man snubblar hela tiden samtidigt som det känns som att man står still då vet jag inte om det är lärorikt att göra det 😉

    1. Nej det är ju sant men ger man inte upp och hela tiden kämpar för att nå sitt mål så är motgångar en nyttig del av resan tror jag.

Kommentarer inaktiverade.