Viktresultat v.13

Det har varit mycket under vecka 13 och det gjorde att jag inte höll mig till dieten. Träningen blev heller inte som jag tänkte det men jag är nöjd ändå. Det blev två pass på gymmet och två promenader över milen. Det ser ut som min förbränning har satt fart igen för även om jag ätit riktigt dåligt fyra dagar av sju så har jag lyckats gå ner i vikt. Det är ingen stor minskning men så länge vikten inte går upp så är jag nöjd. Nu gäller det bara att försöka äta bra denna veckan så förbränningen inte stannar av igen. Det hade ju inte varit så roligt. Att hålla mig till dieten och att träna bra ska inte vara några problem denna veckan för jag har inga störande moment så jag kan fokusera helt på dessa bitar. Det ända som kan störa är väl påskhelgen men det ska nog gå bra för jag brukar äta ganska normalt under påsken.