Sjukt tungt mtb pass

Jag tog den vanliga simsjörundan med mountainbiken idag och underlaget var inte det bästa kan jag lova. Det var grymt lerigt och blött så det var riktigt tungt att ta sig runt. Cykeln sögs fast i marken på vissa ställen och på andra ställen så hade jag dåligt fäste men det var tillräckligt för att jag skulle ta mig fram.

Jag känner att jag behöver hitta en annan runda snart för simsjörundan är inte optimal längre. För det första så har det kommit fram mängder med rötter så det blir svårt att cykla vissa sträckor men det som stör mest är byggarbetarna som gräver och spränger där uppe. Ibland så kan man inte komma förbi dem så man får stå och vänta och det är inte kul när man kör en träningsrunda.

Tyvärr så klantade jag mig med gps:en så någon statistik för rundan finns inte.