Så onödigt

Någon person läckte ut fyra av orden på högskoleprovet och nu funderar högskoleverket på att stryka dem från provet. Orden är inte svåra så jag kommer förlora fyra poäng om de tas bort. Detta kan om jag har otur påverka mitt slutgiltiga resultat på provet och den höjning jag lyckades med kanske försvinner. Jag hoppas att högskoleverket också justerar normeringstabellerna så vi som inte fuskat inte kommer bli lidande. Det vore ju en katastrof. Tråkigt när en individ ska förstöra för 65000 personer.

Orden som läckte ur var placebo, cellofan, bohemisk och kortege. Allvarligt talat vem fan behöver fuska för att få rätt på dem? Cellofan kanske inte alla känner till men de andra används ju ofta ute i samhället så dem borde de flesta kunna. Tragiskt med personer som handlar först och tänker sedan.

Artikeln på DN

En reaktion på ”Så onödigt”

  1. ja vilken skit vissa håller på med.
    Råder dig att inte ta av vinterdäcken ,det blir snö till helgen och då har vi bara din bil. hörs kram

Kommentarer inaktiverade.