Provat kläder

Jag har minskat lite i vikt och omfång så jag tänkte att jag skulle prova lite kläder jag har i garderoben som inte passat på många år. Vissa av plaggen har jag fått i för liten storlek och vissa har jag medvetet köpt i mindre storlek och en del har jag helt enkelt växt ur. Vissa av plaggen passar faktiskt redan ganska bra medan andra fortfarande sitter lite tajt, men det går åt rätt håll så om jag minskar 5 cm till i midjan så kommer jag nog i dem också. Det är skönt att se att det äntligen börjat gå åt rätt håll för jag hade lite panik ett tag för mina kläder börjar bli väldigt slitna och jag vill inte köpa några nya innan jag gått ner i vikt. Jag måste erkänna att jag blev lite extra motiverad nu och kommer göra allt i min makt för att inte förstöra det jag är på väg att åstadkomma.

2 reaktioner på ”Provat kläder”

Kommentarer inaktiverade.