Då har jag bestämt mig. Godisuppehåll till midsommar.

Jag har nu funderat och jag känner att jag är riktigt motiverad för att göra ett uppehåll på mitt godisätande. Det känns som den bästa väg att gå just nu, speciellt om jag ska lyckas gå ner de kilon som jag vill inom en rimlig tid. Godis är ju min största last så försvinner det ur livet så kommer jag lättare och snabbare ta mig till mitt mål.

De enda sötsakerna jag kommer tillåta mig själv att äta är något gott till kaffet om jag fikar på stan. Detta sker väldigt sällan nu för tiden så det ska inte påverka mig nämnvärt. Jag kommer även tillåta mig att äta bakverk om någon fyller år. Men allt småätande på kvällarna är det slut med.

Jag kommer ha denna godisfria perioden fram till och med den 21 juni. Alltså fram till midsommar. Alkohol kommer också vara förbjudet under denna period men det kommer inte bli några problem för jag dricker ju nästan aldrig ändå.

Jag kommer lägga ett räkneverk i högerspalten i bloggen och detta gör jag bara för att jag själv och andra ska se hur det går, samt så blir det svårare att fuska om jag har ett räkneverk som alla kan se. Jag startar räkneverket från och med i fredags för jag åt godis senast i torsdags.

marina jag hoppas att du inte ändrat dig för nu kör vi igång. Inget godis på minst åtta veckor.

2 reaktioner på ”Då har jag bestämt mig. Godisuppehåll till midsommar.”

Kommentarer inaktiverade.