Viktresultat v.11

Det händer inte mycket med vikten just nu och jag vet var problemet ligger. Jag har haft ätardagar på helgerna och de har förstört allt. När jag väger mig innan helgen så har jag oftast gått ner runt ett kilo men efter helgen så har jag gått upp allt igen. Det är bara att konstatera att det inte finns något utrymme för att ha några ätardagar. Jag har mest haft dem pga av att det känts enklast så för jag äter ofta borta på helgen och det är svårt att räkna kalorier då. Jag har ju ingen koll på ingredienser eller mängd men jag får väl försöka uppskatta så gott det går. Det är väl inte hela världen om det blir lite fel. Och samtidigt så behöver jag ju faktiskt inte äta massa annan skit på kvällen bara för att jag inte räknat kalorier tidigare på dagen. Oftast när jag gör val som har med kosten att göra så blir det allt eller inget. Antingen så räknar jag kalorier och äter bra eller så räknar jag inte och äter allt jag känner för. Det är svårt att hitta en balansgång.

Det positiva med allt är att jag i varje fall tränar regelbundet. Jag är på gymmet fyra dagar i veckan och jag känner att jag blir starkare och starkare i både kropp och själ. Jag börjar till och med se skillnad på musklerna.