Klippt håret

Jag har under en längre tid funderat på vad jag kan ha för frisyr och allt blir så mycket mer komplicerat när mitt hår har blivit så tunt upptill. Jag lät håret växa några månader för att se om jag kunde ha någon längre frisyr men det var ju helt fel tankesätt. Det såg bara värre ut. Nu har jag klippt det något kortare än jag haft tidigare men tillräckligt långt för att jag ska kunna forma det lite. Resultatet blev faktiskt ganska bra. Visst man ser att håret är tunt men inte alls så mycket som man såg när håret var längre. Nu får jag bara hoppas att det inte blir ännu tunnare för blir det det så får det nog bli trimmer och riktigt kort hår. Det är inte speciellt lockande men har man inget val så har man inte.

2 reaktioner på ”Klippt håret”

  1. Så det blev klippning i alla fall =) Skönt att du blev nöjd då! Men vart är före- och efter bilderna då 😉

    1. Ja jag var tvungen att göra något för håret såg förjävligt ut. Jag har valt att inte lägga upp några bilder för det var svårt att få några bra bilder.

Kommentarer inaktiverade.