Första löprundan för i år

Jag hade tänkt att åka in till gymmet idag men jag hade ingen lust alls att dra mig in till stan, så jag gav mig ut på årets första löprunda istället. Det gick faktiskt ganska bra men det blåste en hel del ute. Den första biten så gick det riktigt bra men efter 2-3 kilometer så började vänster hälsena att göra ont. Precis samma problem jag hade sist jag löptränade. Jag kanske sprang för långt så här på första passet, vad vet jag? Jag kommer nog lägga in något löppass ibland framöver för det känns riktigt skönt nu efter. Det är underbart när pulsen är hög och hjärtat får arbeta lite men jag får nog ta kortare distanser i början och springa på ganska plana spår för det är i backarna hälsenan känns värst.

Jag hade ingen lust att ta med gps:en för att mäta pulsen så jag letade fram en gammal pulsklocka jag hade liggande men den var tyvärr inte så bra. Jag hade enligt den en maxpuls på 240 slag/min och det är ju knappast troligt. Det får bli att skrota den tror jag. Eventuellt använda den som vanligt armbandsur.

Skorna blev ju ganska fina efter passet. Det var bara en aning lerigt ute.

2 reaktioner på ”Första löprundan för i år”

    1. Du kommer aldrig hinna med ändå för i sommar kommer jag springa lika graciöst som en gasell :-p

Kommentarer inaktiverade.