Det blev en promenad

Jag skulle egentligen till gymmet idag men min IBS strulade så jag valde att ta en långpromenad istället. Det blev en sträcka på 1,3mil och i och med att jag hade kameran med mig så tog det runt fyra timmar med alla stopp inräknade. Det var kanske inte de bästa förhållandena för att gå i skogen för det blåste halv storm. Träden vajade rejält när det blåste som mest. Det blev inte så mycket fotande men det gör inte så mycket för jag var ju ute för att röra på mig.

Det är snart inte mycket att titta på uppe vid simsjön för det blir bara mer och mer kalhyggen där uppe. Nu håller de också på och spränger och de har då placerat en stenkross på badets parkering. Det ser för jävligt ut där uppe och någon fin natur finns knappt kvar känns det som. Tråkigt tycker jag.

2 reaktioner på ”Det blev en promenad”

Kommentarer inaktiverade.