Då var det klart

Nu är högskoleprovet över och det gick faktiskt bättre än jag trodde det skulle gå. När jag satt och gjorde de olika delarna så kändes det inte alls bra, speciellt inte den sista delen. Jag kände mig extremt trött och det snurrade i huvudet så jag fick tunnelseende. Det kändes som om jag inte fattade något av vad jag läste. Men nu har jag rättat provet och jag är förvånad över att det gick såpass bra som det gick. Det kändes som om jag skulle hamna på en normerad poäng under 0,5 men så blev det inte. På den verbala delen fick jag 47 poäng och det motsvarar en normerad poäng på 1,1. På den kvantitativa delen så fick jag 42 poäng och det motsvarar också en normerad poäng på 1,1. Och när jag räknar ut medelvärdet så blir det givetvis också 1,1 poäng. Nu har jag ju tagit normeringspoängen från höstens listor så det kan skilja sig lite i vårens listor men de kommer inte ut förrän om några veckor. Om nu poängen stämmer så förbättrade jag mitt resultat med 0,1 poäng och det trodde jag aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle göra. Speciellt inte när jag tänker på hur lite jag läst det senaste året. Det är kul när man kan motbevisa sig själv och sina negativa tankar.