Cykel till gymmet

I och med att jag lämnade in bilen på bilia igår så fick det bli cykeln till gymmet idag. Jag trodde först att det skulle bli jobbigt, speciellt efter benträningen på gymmet men det var det inte. Vädret var bra och det blåste inget så det fungerade riktigt bra. Det var faktiskt riktigt skönt och jag sparade faktiskt lite tid också. Cykelturen till gymmet blev min uppvärmning så det slapp jag köra på gymmet. Hemvägen blev som ett förbränningspass (om något kort) så det behövde jag inte köra på gymmet heller. Kan det bli bättre :-). Jag kommer fortsätta att cykla framöver om vädret tillåter men först måste jag köpa nya däck till cykeln för dubbdäck är ju lite onödigt så här års. Jag kommer försöka cykla till andra saker också men jag brukar bli ganska svettig efter en cykeltur så överallt kommer inte fungera. Cykla till en anställningsintervju skulle ju aldrig fungera till exempel.