Dieten

Det har gått trögt med dieten den senaste tiden och vikten går både upp och ner. Jag måste erkänna att jag är väldigt less på att räkna kalorier men om jag ska lyckas gå ner i vikt så är det ett nödvändigt ont. Tiden börjar springa iväg och det är snart mars och inte långt efter det kommer sommaren. Det kändes som om det inte var alls länge sedan som jag hade gott om tid till alla mina projekt men nu helt plötsligt så börjar tiden rinna ut. Typiskt att jag alltid ska vänta till sista minuten så fort jag ska göra något. Det vore skönt att någon gång kunna vara ute i god tid och avsluta ett projekt långt innan avsatt tid. Man ska ju lära sig av sina misstag men ibland så lär man sig aldrig.

2 reaktioner på ”Dieten”

  1. Man blir trött på allt räknande, men tillslut är det ju värt det! Om du kommer igång nu igen så kommer du hinna till sommaren! Det är bara att kämpa på!! Pepp,pepp!! =)

    1. Igång har jag varit hela tiden men tyvärr så har det blivit fler dagar där jag inte räknat kalorier än dagar där jag räknar, men det är bara att köra på så kommer jag fram någon gång.

Kommentarer inaktiverade.