Viktresultat v.52

Jag gjorde inga ansträngningar för att gå ner något denna veckan men ändå så gick jag ner 1,1kg. Det är konstigt hur kroppen fungerar. Jag räknade bara kalorier en dag och när det kommer till träningen så tog jag bara ett par promenader. Första tanken när jag vägde mig var att, ”bra jag har bara gått upp 0,9kg under december och det ska jag vara nöjd med”. Men när jag tänker lite längre så borde jag gått ner 4kg under december vilket betyder att jag borde vägt 4,9kg mindre än vad jag gör idag och då blir verkligheten en helt annan. Jag har slösat bort en hel månad på min diet och det betyder att jag skjutit upp måldatumet med minst en månad. Ibland är det positiva tänkandet inte den bästa vägen att gå. Det kan få dig att se verkligheten på ett sätt som i slutändan bara skadar dig själv och hindrar dig i den personliga utvecklingen. Så var ärlig mot dig själv och ta ett misslyckade för var det är, ett misslyckande, och ta lärdom av det så att du kan gå vidare och slippa göra samma fel om och om igen.