Halva veckan har gått

Då har halva veckan gått och inget har gått som planerat. Det största problemet jag har är att jag inte kommer upp på morgonen, vilket leder till att jag inte hinner med allt jag vill få gjort. Det har blivit att jag fått prioritera vissa saker framför andra och jag har valt att promenera som träning för att det känts lättast. Några studier har det inte blivit och det beror mest på att jag sovit för mycket och det har medfört en extrem trötthet samt så har hjärnan inte fungerat som den ska. När jag sover för mycket känns det som om hjärnan aldrig riktigt vaknar och då är det svårt att göra vissa sysslor. Det är nu på kvällen när det är dags att lägga sig som hjärnan är igång igen.

Imorgon SKA jag komma upp klockan sju för jag måste ta mig iväg till gymmet och jag måste komma igång med mitt pluggande. Om jag inte kommer upp imorgon så vet jag inte hur jag ska komma till rätta med detta problem. Håller tummarna att jag kommer somna i tid idag och att jag inte behöver ligger och vrida och vända mig i massa timmar igen.