Fixat ena cykeln

Som jag skrev vid ett annat tillfälle så var det någon som skurit sönder däck och sadlar på cyklarna i cykelförrådet här i huset. Nu har jag fixat min ena cykel och bytt ut de delarna som var sönderskurna och hoppas nu på att den ska få vara ifred. Jag satte på mina dubbdäck och de är inte billiga så det vore surt om de också blir sönderskurna. Tyvärr så har jag inga bra alternativ än att ha mina cyklar inlåsta i cykelförrådet. Jag försökte stuva om i mitt källarförråd men det är för litet för att få in en cykel i. Inte ens när jag ställde cykeln med bakhjulet på golvet och framhjulet upp mot taket så gick den in, men jag får hoppas att skadegörelsen bara var en en gångs grej så jag slipper det problemet igen. Det är inte roligt att lägga ut pengar på att fixa saker efter en sådan meningslös handling.

2 reaktioner på ”Fixat ena cykeln”

  1. Trist att den inte gick in i förrådet. Och det är ju inte så kul att ha den i lägenheten heller.. Hoppas de låter den vara nu..

Kommentarer inaktiverade.