Viktresultat v.48

Ännu en vecka har gått och jag är nöjd med min prestation. Jag har gått 4 stycken en-milare denna veckan och jag har ätit enligt planen alla dagar utan onsdag när jag hade ett kort återfall i hetsätandet. Jag upptäckte denna veckan att vågen kan spela dig ett litet spratt. Vikten kan skilja sig ganska mycket från dag till dag så därför ska man nog inte väga sig oftare än en gång i veckan. Jag har vägt mig flera gånger denna veckan och då såg det ut som om jag inte gick ner något i vikt och likadant var det igår när jag vägde mig. Vågen visade då 107kg men idag på min riktiga vägningsdag så visade den 106kg. Konstigt hur vågen lurar ibland. När jag mäter mig så har mina mått minskat så därför drar jag slutsatsen att 106kg är den riktiga vikten denna veckan.

Jag kan bara konstatera att jag kommer få det svårt att nå 100kg till julafton men det var ett ganska orealistiskt mål från början så jag blir inte ledsen för det. 6kg på tre veckor är ju inte omöjligt men knappast troligt om jag tittar på den takt jag haft hittills, men jag kommer göra allt jag kan för att komma så nära 100kg som möjligt.

2 reaktioner på ”Viktresultat v.48”

Kommentarer inaktiverade.