”The human centipede”

Det har varit en hel del skriverier om filmerna ”the human centipede” så jag blev nyfiken att se om de var så vidriga som alla säger. Den första var ganska snäll tycker jag, då var saw filmerna värre. Det var bara idén som jag tycker är vidrig. Hur kan en frisk person komma på något sådant? Jag menar manusförfattaren måste ju ha en riktigt sjuk fantasi. Andra filmen var desto värre. Den var riktigt osmaklig men hade den varit i färg istället för svartvitt så hade det nog blivit ännu värre. Ärligt talat så väntade jag mig något värre men jag tror att det var den klippta versionen jag såg så de värsta scenerna är bortklippta. Jag tycker inte att någon av filmerna var bra så det är inget jag kommer se igen och det är inga filmer jag kommer rekommendera andra. Men jag brukar inte gilla skräckfilmer så det kan ju vara en förklaring varför jag inte gillade dem.