Dieten

Det har gått riktigt dåligt med dieten denna veckan. Söndag, måndag och onsdag gjorde jag chokladbollar och åt cirka 1000-2000 kcal för mycket per dag. Träningen har det gått hyfsat med men pga av vädret så har jag inte tränat så mycket som jag borde gjort, men veckan är inte slut än så det går ju ändra på. Värre är det med kosten. Det går ju inte ändra på det som redan är gjort. Som det ser ut nu så har jag gått upp en hel del i vikt under veckan så jag får se vad det hamnar på när jag väger mig på söndag. Lite kan jag nog få bort av det jag gått upp men inte allt.

4 reaktioner på ”Dieten”

  1. När jag gjorde ett försök för nåt år sedan med att hålla koll så kom jag sällan över 1500 om jag inte körde med bulk.. Skall göra ett test efter nästa löning och se om jag kan få till det bättre.. Hänger antagligen mycket på frukosten..

Kommentarer inaktiverade.