Viktklubb fick det bli

Jag lyckades inte lösa problemet med betalningen på ShapeUp club så jag har blivit medlem på viktklubb i stället. Tråkigt för jag gillade verkligen ShapeUp club. Jag betalade in för tolv månader på viktklubb så nu hoppas jag att det kommer fungera bra. Nackdelen som jag kan se är att viktklubb inte har en app. De gör reklam för sin mobilsida men det var den sämsta skit jag varit med om. Det enda man kunde göra var att föra in vad man ätit. Motion gick inte alls att lägga in. Konstigt att en så stor tjänst som viktklubb inte kan utveckla en riktig app. Undra vad alla pengarna går för hemsidan har inte förändrats mycket sedan jag var medlem senast och det var säkert fem år sedan om inte mer. De enda fördelarna med viktklubb är matdatabasen och tillgången till annat folk i samma sits samt att man har tillgång till så kallade experter. Jag hoppas på att original hemsidan fungerar bra i telefonen. Gör den inte det blir jag riktigt besviken.

2 reaktioner på ”Viktklubb fick det bli”

Kommentarer inaktiverade.