Temat på bloggen

Jag har nu testat temat ”Twenty Eleven” och jag kommer köra det framöver. Det jag gillar mest är att det går att ändra så mycket i designen utan att man ska behöva gå in i koden. Några exempel är att man kan använda sig av flera bilder i sidhuvudet som slumpas fram vid varje nytt besök i bloggen. Man kan också ändra bakgrundsbilden vilket jag har gjort. Jag skapade den i gimp så ingen annan har samma bild.Texten som är orange går det att välja valfri färg på. Som sagt man kan göra mycket i administrationsläget utan krångel. Det finns även en svensk översättning till detta temat så där sparar man en hel del tid.

Hittar ni något som inte fungerar eller som ser knas ut så får ni gärna säga till.

4 reaktioner på ”Temat på bloggen”

  1. Twenty Ten var det tema jag pratade om som jag misstog för Twenty Eleven. Det är den som har följt med sen den större uppgraderingen för ett tag sen. Och det är den som jag testat. Twenty Eleven är en vidarebyggning på Twenty Ten som gjordes nu under 2011 och båda finns numera som standardtema när man installerar den senaste versionen av WordPress.

    Verkar schysst i alla fall… Får hoppas att det fungerar bra framöver. Jag har ofta otur med teman. Dom verkar bra i första läget men sen så dyker det alltid upp nåt som man inte kan lösa på ett bra sätt.

    1. Får väl hålla tummarna att det kommer fungera bra för jag känner inte för att leta upp ett nytt.

  2. Det tror jag inte. Dom brister som jag tyckte fanns i Ten verkar inte finnas i Eleven. Och andra teman har jag haft problem med när jag börjar pilla med koden. Dom har varit för dumt kodade.

Kommentarer inaktiverade.