Sötsug

Jag fick ett extremt sug efter sött sent igår kväll. Jag tror jag var ute i köket 4 eller 5 gånger och gick igenom kyl och skafferi. Siktet var inställt på att göra rövargodis.Tankarna gick ungefär så här, det har gått så bra med dieten denna veckan så jag kan unna mig något extra och jag kan träna lite extra imorgon så kan jag äta mer nu. Som tur var så lyckades jag hålla mig så jag föll aldrig för suget men det var riktigt nära måste jag säga. Det som gjorde att jag klarade av situationen var nog målet att nå 100kg till julafton. Ska jag nå det målet så finns det inget utrymme för frossande. Detta gör att jag har börjat fundera på om mål som är på gränsen till orealistiska är det bästa för mig för jag presterar alltid som bäst i slutspurten av en uppgift. Det tål att tänkas på i varje fall.

2 reaktioner på ”Sötsug”

Kommentarer inaktiverade.