Min diet

Som ni ser på mina grafer så går det inget bra med min diet och jag har nu kollat när allt började gå fel. Allt vände när jag blev arbetslös och gick från ett fysiskt ansträngande jobb till att sitta hemma hela dagarna. Inte ens träningen påverkar min viktnedgång nämnvärt. De två senaste veckorna har jag tränat riktigt bra men kosten har det bara gått hyfsat med. Jag har ätit efter schemat de första 3-4 dagarna på veckan men på helgerna så har jag frossat på godis ganska rejält. Detta har gjort att jag gått upp till hela 110,6kg vilket betyder att jag nästan ligger på samma vikt som när jag började dieten.

Jag ska ta denna söndagen till att tänka ut hur jag ska gå vidare. Om jag ska göra en nystart eller om jag bara ska fortsätta på det jag redan påbörjat. Det jag känner är att jag blir så deprimerad när jag ser vikt- och måttgraferna att det nog är bäst att lämna de bakom mig och starta på nya istället. Jag får fundera lite och se vad jag kommer fram till.