Jävla idiot

Jag skulle ut och köra ett mountainbike pass idag men när jag kom ner i källaren för att pumpa däcken så var det ingen rolig syn som jag möttes av. Någon idiot har skurit sönder däcken, sadlarna och handtagen på båda mina cyklar. Även andras cyklar hade drabbats. Cyklarna står innanför två låsta dörrar så det måste vara någon i huset som gjort det. Vad får någon ut av att göra något sådant idiotiskt? Det är ju knappast en adrenalinkick för det hände ju inne i källaren där ingen kan se det. Jag kontaktade polisen men i och med att det är ett förråd som är tillgängligt för flera boende så kan de inget göra. Det skulle vara för svårt att säkra några bevis. Nästa samtal gick till folksam för att se om jag kunde få någon ersättning från dem men med en självrisk på 1500kr samt en värdeminskning på hela 80% på den gamla cykeln så kommer det inte vara någon idé att strula med dem, för materialkostnaderna hamnar på cirka 1400kr och då har inget avdrag för värdeminskningen gjorts. Ibland funderar man på varför man ska betala massa försäkringar när man ändå inte får någon hjälp från dem.

Detta gör att jag nu inte kommer kunna träna kondition på mountainbiken som jag hade tänkt så nu får jag fundera ut något annat.

Bilderna visar några av skadorna.

5 reaktioner på ”Jävla idiot”

  1. Meningslöst värre. Man kan ju alltid hoppas det kommer fram vem det är, men chansen är väl minimal…

  2. Jävla idioter till människor!! Du får prata med visevärden imorgon då? De kanske inte kan göra så mycket men det är ju värt att nämna. Jag är så glad att jag får in min cykeln i min eget källarförråd..

    1. Jo det blir att prata med vicevärden, även om hon inte kommer kunna göra något. Jag ville ha ett förråd att låsa in cyklarna i men det fanns inget ledigt som jag kunde hyra, tyvärr.

Kommentarer inaktiverade.